«Μαγικές» τροφές φάρμακα

Όλοι υποφέρουμε κάποια στιγμή από κάποιας μορφής πόνου είτε αυτός είναι στομαχόπονος είτε αυτός είναι ημικρανία είτε αρθριτικά προβλήματα. Όλοι σπεύδουμε να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους πόνους με διάφορα φάρμακα αναλόγως με το πρόβλημα που έχουμε. Αυτή η τακτική δεν είναι όμως πλέον η ενδεδειγμένη. 
Οι επιστήμονες έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τα διάφορα είδη πόνων που μας ταλαιπωρούν. Αυτές είναι κάποιες «μαγικές» τροφές οι οποίες λειτουργούν σαν φάρμακα ανάλογα με την κάθε περίπτωση και αντιμετωπίζουν με φυσικό τρόπο το πρόβλημά μας. Ξεκινάμε με τους πόνους των αρθρώσεων. 

Αν λοιπόν δοκιμάσετε να καταναλώσετε κεράσια ή χυμό από κεράσια θα δείτε πως σταδιακά θα αρχίζει να μειώνεται ο πόνος σας και δε θα χρειάζεται να τον αντιμετωπίσετε με φάρμακα. Συνεχίζουμε με το κλασσικό πρόβλημα της ημικρανίας το οποίο ταλαιπωρεί πολύ κόσμο. Πώς λοιπόν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε φυσικά την ημικρανία? 

Μα φυσικά με τον κολοκυθόσπορο! Δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο κολοκυθόσπορο στο φαγητό σας και θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά. Και τέλος μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους στομαχικούς πόνους με λίγο αφέψημα μέντας ή με λίγη μέντα φρέσκια στη σαλάτα σας.

Χρήσιμα στο διαδίκτυο

Χειρουργικές επεμβάσεις του ορθοπρωκτικού. Σύγχρονες θεραπείες για παθήσεις του πρωκτού, όπως: ραγάδες, συρίγγια, κονδυλώματα.