Η χρησιμότητα της οδικής βοήθειας

Όσο σημαντικό είναι για έναν οδηγό να έχει ασφαλίσει το όχημά του σε μία εταιρία ασφάλισης, άλλο τόσο απαραίτητο είναι να έχει συμβληθεί με μία αξιόπιστη εταιρία οδικής βοήθειας. Η συμφωνία με καθεμία από τις παραπάνω εταιρίες δίνει στους οδηγούς διαφορετικές παροχές και οι δύο είναι όμως απαραίτητες και εξίσου σημαντικές. 

Η ασφάλιση του οχήματός μας μας προστατεύει έναντι φθοράς, καταστροφής, κλοπής και γενικότερα τυχαίου γεγονότος που δεν ευθυνόμαστε εμείς. Ακόμα μας προστατεύει σε περίπτωση ατυχήματος που ευθυνόμαστε εμείς. Τότε η ασφαλιστική μας εταιρία θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την αποζημίωση και την αποκατάσταση της φθοράς που έχουμε προκαλέσει. 

Από την άλλη πλευρά η οδική βοήθεια είναι μία υπηρεσία που μας χρειάζεται συχνότερα αν λάβουμε υπόψη μας τις στατιστικές μελέτες που έχουν γίνει, οι οποίες αναφέρουν κάθε αμάξι παρουσιάζει έστω ένα μικρό πρόβλημα τουλάχιστον 1 φορά το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστούμε την οδική βοήθεια πολύ συχνά ,είτε για να μας φουσκώσει ένα λάστιχο, για να επαναφορτίσει την μπαταρία μας, αλλά μπορεί να τη χρειαστούμε και επειδή δε μπορεί για κάποιο λόγο να μετακινηθεί το αμάξι, οπότε είναι απαραίτητο αυτό να μεταφερθεί σε ένα συνεργείο. 

Έτσι ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου πρέπει να έχει μεριμνήσει κατάλληλα και να έχει συμβληθεί και με τις δύο παραπάνω εταιρίες, ώστε να είναι καλυμμένος και από άποψη ασφάλισης αλλά και από υπηρεσίες παροχής οδικής βοήθειας.

Χρήσιμα στο διαδίκτυο

Χειρουργικές επεμβάσεις του ορθοπρωκτικού. Σύγχρονες θεραπείες για παθήσεις του πρωκτού, όπως: ραγάδες, συρίγγια, κονδυλώματα.