Διακόσμηση σαλονιού


Ειδικά για τη διακόσμηση σαλονιού υπάρχει πληθώρα ιδεών και επιλογών και είναι σίγουρο ότι με μία μικρή έρευνα θα βρείτε τις λύσεις που ταιριάζουν στο δικό σας σπίτι. 

διακόσμηση σαλονιού με αυτοκόλλητο τοίχου γοργόνα

Για αρχή μπορείτε να πάρετε ιδέες από περιοδικά για διακόσμηση σπιτιού ή από το διαδίκτυο ή ακόμα και από σπίτια φίλων και συγγενών. Οι προτάσεις είναι πολλές και διαφορετικές ανάλογα με αυτό που ζητάτε. Μπορείτε το ύφος της διακόσμησης που θα επιλέξετε να minimal ή ένα σοφιστικέ, πληθωρικό ή vintage. 
διακόσμηση σαλονιού με αυτοκόλλητο με τη Νέα Υόρκη

Κύριο ρόλο στη διακόσμηση όπως είναι φυσικό παίζουν τα χρώματα, τόσο των επίπλων όσο και του τοίχου. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε καινούρια έπιπλα και να βάψετε εξ ολοκλήρου τους τοίχους του σαλονιού, επενδύστε σε ταπετσαρίες και σε αυτοκόλλητα τοίχοι, σε αλλαγές υφασμάτων των επίπλων και των κουρτινών. 

διακόσμηση σαλονιού με αυτοκόλλητα λουλούδια

Αλλάξτε την κλασσική σας τραπεζαρία με μία πιο μοντέρνα, τοποθετήστε μία έστω μικρή ξύλινη βιβλιοθήκη και γεμίστε τη με βιβλία που σας ενδιαφέρουν, προσθέστε μικρά κεράκια ή κατασκευές με κηροπήγια. Επίσης στις νέες τάσεις στη διακόσμηση του σαλονιού κυριαρχούν τα διακοσμητικά παραβάν και τα φωτιστικά δαπέδου είτε αυτά είναι μεγάλα είτε μικρά. 

Έχοντας ως εργαλεία σας την καλή διάθεση και την φαντασία , προχωρήστε στην αλλαγή της διακόσμησης του σαλονιού σας κάνοντας το ένα νέο πιο εντυπωσιακό αλλά και προσεγμένο δωμάτιο.

Πηγή: Stickerman - Διακόσμηση με αυτοκόλλητα τοίχου

Χρήσιμα στο διαδίκτυο

Χειρουργικές επεμβάσεις του ορθοπρωκτικού. Σύγχρονες θεραπείες για παθήσεις του πρωκτού, όπως: ραγάδες, συρίγγια, κονδυλώματα.